Een wachtkamer tv: zo werkt het

Uw nieuwe wachtkamer tv is binnen no time geïnstalleerd. Een kwestie van ‘plug and play’. Het systeem is volledig op afstand te bedienen, u kunt inloggen waar en wanneer u wilt. Een internetverbinding is voldoende. En dat wordt gewaardeerd door de praktijkteams die u voorgingen: nog even snel iets aanpassen, voor, tijdens of na een werkdag. Handig voor uw team, en een up-to-date service voor uw patiënten. Uw medewerkers hoeven niet ‘op cursus’ voor het beheer van het narrowcastingsysteem. Ook is geen programmeerkennis nodig. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Kortom, uw wachtkamer tv is snel operationeel!

De bijgeleverde mediabibliotheek bevat een schat aan algemene informatie voor uw tandartsenpraktijk. Kies welke gegevens, filmpjes en foto’s u wilt tonen en wissel daarbij regelmatig af. In slechts enkele minuten voorziet u uw patiënten zo van een uitgebreide voorlichting van tandheelkundige informatie. En dat alles in uw eigen huisstijl.

Narrowcasting op maat in uw praktijk 

Daarna kiest u zelf welke gegevens u wilt toevoegen over bijvoorbeeld specifieke behandelmethode, uw team en hun specialisatie, tarieven, vergoedingen, etc. We adviseren u deze informatie af te wisselen met bijvoorbeeld de weersverwachting, het laatste nieuws, etc. Check de mogelijkheden op deze site!

Een zeer gewaardeerde tool is de uitloopmodule. Zo weten uw patiënten direct wanneer ze aan de beurt zijn. Tot die tijd kunnen ze via de wachtkamer tv volop informatie tot zich nemen. Een perfect en hygiënisch alternatief voor de bekende tijdschriften…

En mocht u vragen of uitdagingen tegenkomen tijdens het gebruik van uw narrowcastingsysteem, dan staat onze helpdesk uiteraard voor u klaar. Binnen enkele minuten nemen we het systeem op afstand van u over en lossen eventuele problemen op.

De voordelen van een wachtkamer tv op een rij

Bekijk hieronder een aantal voordelen van Controlscreen.